Colombes.St. LouisVulmaterialen voor de industrie

vrijgavetijd:2024-03-28 18:53:46 Post gebruiker:935HP175192871 Paginaweergaven:323

Kerntips:Colombes.,Wanneer de horizontale afstand tussen de rand van de kooi en de rand van de landing of tussen de kooi en de landingsdeur

Wanneer de horizontale afstand tussen de rand van de kooi en de rand van de landing of tussen de kooi en de landingsdeur groter is dan mm en er geen effectieve bescherming tegen andere structuren is, moet het zijbeschermingsapparaat voor de landingsingang worden uitgerust.

Stel eisen: De kwaliteit van de standaardsectie moet voldoen aan de eisen van de producthandleiding Voordat u de elektrische lift van de constructie installeert,Colombes.YingzeName, moeten alle componenten worden geïnspecteerd, en standaardsecties en andere componenten met ernstige slijtage en vervorming moeten worden vervangen.

Colombes.Bouw elektrische liften moeten worden uitgerust met veiligheidsvoorzieningen om te voorkomen dat de kooi valt. Het anti valveiligheidsapparaat zou te allen tijde moeten functioneren, met inbegrip van installatie, demontage en alvorens te resetten na actie. Valbeveiliging

Let op gedragsnormen, en het is ten strengste verboden om handen of andere delen tussen de gaten in het onderhoud van elektrische hydraulische hijskanalen te plaatsen. Dit kan gemakkelijk leiden tot risico-incidenten, en er zijn veel tragedies veroorzaakt door dergelijke incidenten elk jaar. We hopen dat we een waarschuwing kunnen nemen.

Surman.De verticaliteit van het geleidingsrailframe moet voldoen aan de eisen van de specificaties.

De eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.

Wanneer de afstand tussen de buitenrand van de bouwelektrische lift en de randlijn van de externe bovenleiding niet aan de vereisten in de bovenstaande tabel kan voldoen moeten effectieve beschermende maatregelen worden genomen.


Colombes.St. LouisVulmaterialen voor de industrieVoordelen van elektrische lift roterende klep: Vereenvoudig de installatie van elektrische lift pijpleidingen; De verrichting is handiger, en de klep kan op elk moment worden geopend en gesloten; De installatie van een draaiklep vermindert de wrijving van de afdichtingscomponenten; Compacte structuur, kleine grootte, en ruimtebesparing; Verhoogde de levensduur van elektrische liftpijpleidingen en loste het probleem van gemakkelijke olielekkage op.

Niet-automatische reset bovenste en onderste eindschakelaars moeten worden geïnstalleerd aan zowel de bovenste als onderste uiteinden van de slag, die de voeding vóór de ophangkooi en andere mechanische stopapparaten (zoals buffers) moeten kunnen uitschakelen,

Mechanische apparaten die door kooibeweging worden aangestuurd, zoals gespecificeerd in de bovenstaande tabel.

Een compleet hefplatform accessoire kan worden geselecteerd en aangepast volgens verschillende plaatsen, locaties, en omgevingsgebruiksvoorwaarden. Voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers. Dus waarom hijsplatforms kunnen worden gebruikt en geïnstalleerd in zoveel industrieën en plaatsen is omdat ze multifunctioneel kunnen bereiken, aan verschillende verschillende behoeften kunnen voldoen en de vraag van de markt kunnen winnen.In moderne industriële transportprocessen, hijsplatforms zijn begonnen een steeds belangrijkere rol te spelen, of in luchthavens,Colombes.portland, dokken, magazijnen, vloeren, werkplaatsen en andere plaatsen die snel laden en lossen van goederen vereisen, ze hebben een zeer praktische waarde gespeeld Het heeft ook grote bijdragen geleverd aan de hele industrie en zelfs de gehele economische ontwikkeling. De langdurige werking en het gebruik van deze apparaten leiden echter onvermijdelijk tot slijtage en verbruik, en regelmatig onderhoud en onderhoud zijn essentieel. Anders zullen zowel de werkefficiëntie als het gebruikspercentage afnemen, en op dat moment zullen de winsten en verliezen opwegen tegen de verliezen.

Maandelijks onderhoud en inspectie van hydraulische hefplatformrollen, tussenassen en lagers,Colombes.Neurenberg, oliecilinderpen en lagers, scharnierassen van de giek en lagers voor slijtage. Voeg wat olie toe aan elk deel om de levensduur van de hefplatformlagers te verlengen. De kwaliteit en het niveau van hydraulische olie. Het hefplatform moet gedurende het hele proces worden verhoogd, en in deze positie moet de hydraulische grond - millimeter hoger zijn dan de bodem van de doos. Als de hydraulische olie donker, plakkerig wordt of vreemde voorwerpen zoals grind heeft, moet deze tijdig worden vervangen (-liter hydraulische olie). Jaarlijks onderhoud en inspectie van alle hydraulische leidingen en verbindingen van het hefplatform. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid. Verwijder en demonteer de verlagende klep van het hefplatform, blaas de zuiger uit met perslucht, installeer het en installeer het opnieuw. Giet de hydraulische olie af en gooi ze weg, draai de verbinding aan, reinig het met perslucht en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.


Colombes.St. LouisVulmaterialen voor de industrieDe ingang van elk landingsplatform moet worden uitgerust met een landingsdeur, die naar de kant van het landingsplatform moet openen, en de deurbout moet worden geplaatst aan de kant naast de bouw elektrische lift.

Totale kwaliteitsborgingStel eisen: De lay-out en installatie van alle kabels en bedrading van elektrische liften moet mechanische schade kunnen voorkomen.

De bovenkant van de ophangkooi is toegankelijk; d) Tijdens installatie/demontage/onderhoud/inspectie van het hulpmiddel; e) Binnen in de hangkooi.

Met de voortdurende verbetering van verstedelijkingsniveau in China, is het aantal hoogbouw in stedelijke gebieden sterk toegenomen, en de hoogte van gebouwen is ook blijven groeien. Dit heeft een vraag naar hoogbouw hefplatformvoertuigen gecreëerd. Daarom, om aan de behoeften van de binnenlandse markt en het publiek te voldoen, zullen onvermijdelijk inspanningen worden gedaan om hoogbouw hefplatformvoertuigen te ontwerpen en te produceren.

Colombes.De muurbeugel van de bouwelektrische lift moet intact en betrouwbaar worden bevestigd, en de bevestigingsafstand, de afstand van de muurbeugel en de eindhoogte moeten voldoen aan de vereisten van de "Gebruikershandleiding". De hoek tussen het vlak van de muurbeugel en de normale richting van het bevestigingsoppervlak mag acht graden niet overschrijden;. Wanneer het bevestigingsmiddel vanwege omstandigheden niet voldoet aan de eisen van de "gebruikershandleiding", moeten het rekenblad, het ontwerp en de productiematerialen ervan door de fabrikant worden bevestigd of door de technische leider van de installatie-eenheid worden beoordeeld en door deskundigen worden gecontroleerd.

Ten tweede, wordt het hefplatform aangedreven door elektrische energie en opgetild door het hydraulische systeem Tijdens verrichting, is het noodzakelijk om onregelmatige verrichtingen te voorkomen.Om de normale en ordelijke werking van het hefplatform te verzekeren en het ideale ontladingsniveau te bereiken, is tijdige inspectie van verschillende functies essentieel.

Voor klanten om het hefplatform lange tijd te gebruiken en te bedienen, introduceert de editor kort hoe het hefplatform moet worden onderhouden en gerepareerd: In de eerste plaats is normaal onderhoud voornamelijk gericht op preventie, vooral als schade of storing tijdig wordt gedetecteerd en gecorrigeerd of gerepareerd. Zorgvuldige inspectie en onderhoud op dit moment kan kosten besparen en grotere problemen vermijden, wat resulteert in dure reparaties.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Colombes.adviserennieuws
Colombes.Laatste nieuws