Colombes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductiemethode in de industrie:

vrijgavetijd:2024-03-22 10:26:57 Post gebruiker:750HP120486450 Paginaweergaven:220

Kerntips:Colombes.,Uitgerust met een handmatige afdalingsklep voor noodafdaling bij stroomuitval.De juiste werking van de lift van de alumi

Uitgerust met een handmatige afdalingsklep voor noodafdaling bij stroomuitval.

De juiste werking van de lift van de aluminiumlegering is handig om te bedienen.Het hydraulische systeem en de elektrische controle maken het gebruik en de werking van de gehele lift vrij eenvoudig. Bediening: Schakel eerst de voeding in en de voeding heeft overeenkomstige indicatielampjes.Volgens de vraag naar stijgen of dalen, en te observeren als er afwijkingen zijn.Als er geen problemen zijn is het noodzakelijk om het materiaal voor het opheffen en verlagen te testen, kan het normaal worden gebruikt. Als er een zijn los ze onmiddellijk op met professioneel personeel.

Colombes.Inleiding tot het gebogen armtype: De gebogen armtype aluminiumlegeringslift is een bijgewerkt product van het gevouwen armtype. In staat zijn werkzaamheden op te schorten en uit te breiden, bepaalde obstakels over te steken of op één plaats op te heffen en te laten zakken voor meerpuntige operaties; ° rotatie, grote platformcapaciteit, geschikt voor twee of meer mensen die tegelijkertijd werken en bepaalde apparatuur dragen; Het hefplatform heeft goede mobiliteit en gemakkelijke overdracht van locatie; Mooie verschijning, geschikt voor grootschalige verrichtingen zoals stations, dokken, winkelcentra, sportlocaties, woonpanden, fabrieken en mijnbouwwerkplaatsen.

Met de voortdurende ontwikkeling van de economie, het voldoen aan de behoeften van de samenleving en het verhogen van de productiviteit, spelen liften van aluminiumlegeringen een belangrijke rol in operaties op grote hoogte.

ynz.Voor legeringsliften is onderhoud erg belangrijk, omdat het kan zorgen voor een aanzienlijke verlenging van de gebruikstijd en efficiëntie van de machine. In feite, voor nieuwe machines, onderhoud is hoofdzakelijk verdeeld in maandelijks en jaarlijks onderhoud. Hier, kunnen we u ook vertellen waar moet worden besteed aan tijdens maandelijks en jaarlijks onderhoud?

Ten tweede, voor het jaarlijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, volgens bepaalde normen, kunnen de volgende punten worden gevolgd: jaarlijks onderhoud is een belangrijk onderhoud, dus speciale aandacht moet worden besteed aan de volgende punten: controleer alle hydraulische pijpleidingen en verbindingen van liften van aluminiumlegering. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Dubbele kolom aluminiumlegering elektrische lift: een nieuw ontworpen product van de nieuwe generatie, volledig gemaakt van hoge sterkte aluminiumprofielen Door de hoge sterkte van de profielen, is de afbuiging van het hefplatform minimaal. Het aannemen van een dubbele mastkolomstructuur, het heeft een grote ladingscapaciteit, een groot platformgebied, uitstekende stabiliteit flexibele verrichting, en geschikte implementatie. Het uiterlijk zorgt voor een hoog hefvermogen in extreem kleine ruimtes. Deze lift wordt wijd gebruikt in fabrieken, hotels, gebouwen, winkelcentra, stations, luchthavens, enz. Een lift van de drie kolommen aluminiumlegering kan voor de installatie en het onderhoud van stroomleidingen, verlichtingsapparaten, verhoogde pijpleidingen,Colombes.Lift van aluminiumlegering op grote hoogte, en andere verrichtingen op grote hoogte worden gebruikt. Het kan voor enig personenwerk zoals reiniging op grote hoogte worden gebruikt. Drie sets masten ondersteunen het verrichtingsplatform om synchroon op te heffen, keurt het vier mastkolomstructuur goed, die uitstekende stabiliteit, flexibele verrichting, grote ladingscapaciteit, groot platformgebied en geschikte uitvoering heeft. Het uiterlijk zorgt voor een hoog hefvermogen in extreem kleine ruimtes. Minimaliseer de doorbuiging van het hefplatform. Deze lift wordt wijd gebruikt in fabrieken, hotels, gebouwen, winkelcentra, stations, luchthavens, sportlocaties, enz. Het kan voor de installatie en het onderhoud van stroomleidingen, verlichtingsapparaten, verhoogde pijpleidingen, en andere verrichtingen op grote hoogte voor eenpersoonswerk zoals reiniging op grote hoogte worden gebruikt.


Colombes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductiemethode in de industrie:Het zelf lopende werkplatform op grote hoogte heeft een sterk aanpassingsvermogen en kan in ruwe omgevingen en algemene explosiebestendige plaatsen worden gebruikt.

Inleiding tot de Lift van de Aluminiumlegering:

Het probleem is dat het stroomindicatorlampje brandt, maar er is&quo; in de elektrische doos wanneer de omhoog knop wordt ingedrukt; Klakkende sound&rdquo, Stijgt het platform niet of kan het slechts tot een beperkte hoogte stijgen?

KredietgarantieMethode: Controleer of de hydraulische olie in de brievenbus voldoende is; Controleer of de olievuldop van de brandstoftank te dicht is, waardoor problemen ontstaan bij de zuiging van de oliepomp Controleer of de aansluiting van de oliepompzuigpijp los is om lucht uit de oliepomp te voorkomen; Controleer of de motor, deksel, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden. Lucht, controleer of de motor, dekking, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden.

Aluminium legeringsliften en cilindergemonteerde liften moeten naast een veiligheidstouw voorzien zijn van een niveaumeter en het tafelniveau moet worden aangepast voordat hijswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Hooggeprijsde en diverse specificaties van fabrikanten van liften van aluminiumlegeringen bieden tijdige levering, met een hoge kosteneffectiviteit, en zijn het voorkeursmerk geworden voor vele draadproducten.Welkom om te kiezen!

De hydraulische lift van de aluminiumlegering wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto,Colombes.Dubbele kolom lift van aluminiumlegering, container, vormproductie, houtverwerking, chemische vulling, enz., om aan de opheffingseisen van verschillende verrichtingshoogten te voldoen. Tegelijkertijd kan het worden uitgerust met diverse tafelvormen (zoals bal, rol, draaitafel, draaien, kantelen, telescopen), en met verschillende manieren (overdracht koppeling, explosiebestendig), het heeft stabiel en nauwkeurig heffen, frequent starten De kenmerken van grote ladingscapaciteit lossen effectief verschillende hef- en verlagende moeilijkheden in industriële ondernemingen op, met een breed werkplatform en hoge draagcapaciteit, waardoor het werkgebied op grote hoogte groter en geschikt is voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger.


Colombes.Hydraulische lift van aluminiumlegeringProductiemethode in de industrie:Tijdens de proeflast, moeten meerdere tests ook worden uitgevoerd. Voor de tweede proeflast, kan een no-load test worden geselecteerd om te controleren of de hef- en dalende snelheid van de lift van de aluminiumlegering redelijk is, of de stabiliteit van het platform voldoet aan de vereisten, of het geluid normaal is, en of de nominale hefhoogte kan worden bereikt. Als de testgegevens normaal zijn,Colombes.Productie van hefplatforms van aluminiumlegeringen, kan een tweede proefladingstest worden uitgevoerd; De tweede proeflasttest kan halve belastingstest kiezen, met een focus op het verifiëren van de stabiliteit van het platform. Als de schuddenweerstand binnen het toegestane bereik ligt kan een derde test met volledige belastingstest worden uitgevoerd om te bepalen of alle parameters van het platform normaal zijn onder de nominale belastingsstaat. Als het normaal is, en % van de lading kan worden toegevoegd voor de test om te controleren of de instelling van het anti-overbelastingsapparaat van het platform redelijk is. Als de instelling correct is kan de vierde test van de testoverbelasting worden uitgevoerd, kan het hefplatform niet stijgen onder overbelasting. Als het kan stijgen, geeft het aan dat de instelling van het overbelastingsapparaat van het hefplatform onredelijk is, en de fabrikant moet worden gevraagd om de instelling opnieuw aan te passen.

De productlijnGoede rijprestaties verminderen lawaai, en maakt ook de transmissie soepeler en het mechanisme trilt minder.

De liften van de aluminiumlegering zijn gemeenschappelijke platforms van het werkmateriaal op grote hoogte, die op basis van hun prestaties in verschillende categorieën kunnen worden verdeeld.Verschillende soorten liften hebben ook verschillende functies. Laten we eens kijken hoeveel soorten liften van aluminiumlegering kunnen worden ingedeeld op basis van hun prestaties?

Ten tweede, voor het jaarlijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, volgens bepaalde normen, kunnen de volgende punten worden gevolgd: jaarlijks onderhoud is een belangrijk onderhoud, dus speciale aandacht moet worden besteed aan de volgende punten: controleer alle hydraulische pijpleidingen en verbindingen van liften van aluminiumlegering. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Colombes.Methode: Controleer of de hydraulische olie in de brievenbus voldoende is; Controleer of de olievuldop van de brandstoftank te dicht is, waardoor problemen ontstaan bij de zuiging van de oliepomp Controleer of de aansluiting van de oliepompzuigpijp los is om lucht uit de oliepomp te voorkomen; Controleer of de motor, deksel, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden. Lucht, dekking, enz. zijn verplaatst, of de bevestigingsschroeven los zijn en of de omgevingstemperatuur van de gebruikte apparatuur voldoet aan de gespecificeerde gebruiksvoorwaarden.

Ten tweede, voor het jaarlijkse onderhoud van liften van aluminiumlegering, kunnen de volgende punten worden gevolgd: jaarlijks onderhoud is een belangrijk onderhoud, dus speciale aandacht moet worden besteed aan de volgende punten: controleer alle hydraulische pijpleidingen en verbindingen van liften van aluminiumlegering. De pijpleiding mag niet beschadigd worden en de verbindingen mogen niet los zijn. Alle verbindingen moeten worden aangedraaid.

Als het stationaire toerental van de lift van de aluminiumlegering na het bovenstaande onderhoud nog steeds niet verbetert, kan de fout worden veroorzaakt door de motor, meestal als gevolg van de buitensporige kloof tussen de stang van de inlaatklep van de motor en de geleidepijp, of het kan te wijten zijn aan de motor die grote reparaties en verminderde technische prestaties nodig heeft. Daarom moet de cilinderkop voor onderhoud worden gedemonteerd.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Colombes.adviserennieuws
Colombes.Laatste nieuws