Colombes.ZaenstadCity in GermanyInformatie over prijsaanpassing

vrijgavetijd:2024-03-22 10:26:57 Post gebruiker:935HP175192871 Paginaweergaven:491

Kerntips:Colombes.,De landingsdeur moet normaal gesloten zijn. Zonder toestemming van de bouwelektrische liftmachine mag de landingsdeur ni

De landingsdeur moet normaal gesloten zijn. Zonder toestemming van de bouwelektrische liftmachine mag de landingsdeur niet worden geopend.

Het implementeren van meerdere ploegen huiswerk moet volgens de voorschriften records invullen en indienen.

Colombes.De omlaag weg (limiet) schakelaar moet van het automatische reset type zijn.

Instellingsvereisten: De fundering en fundering van de bouw elektrische lift moeten voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding. Alvorens de bouw elektrische lift te installeren, moet de fundering worden geïnspecteerd en geaccepteerd volgens de eisen van de specificaties Pas na het passeren van de inspectie kan de installatie worden uitgevoerd.

Madaoua.kgmDrainagemaatregelen moeten rondom de stichting worden overwogen. (Giet het opgehoopte water af op de fundering).

Stel eisen: De verticaliteitsafwijking van de installatie van het geleidingsrailframe van de bouw elektrische lift moet voldoen aan de eisen van de gebruikershandleiding en specificaties, zoals gespecificeerd in de bovenstaande tabel.

Stel eisen: De lay-out en installatie van alle kabels en bedrading van elektrische liften moet mechanische schade kunnen voorkomen.


Colombes.ZaenstadCity in GermanyInformatie over prijsaanpassingHoogte van de montage van het kader van de verticaliteitsafwijking van de geleidingsrail,Colombes.Inovrotsov, h/mH≤ H& gt; verticaliteitsafwijking/mm≤ (/h≤ ≤ ≤ ≤ paren van elektrische liften van de staaldraadbouw,Colombes.Heidelberg, zou de verticaliteitsafwijking van het geleidingsspoorkader (/) h niet moeten overschrijden.

Bij oververhitting in de motor is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen en na het oplossen van problemen verder te draaien.De motorlagers moeten in goede staat zijn.

Gebruik vloerdeuren en kooideuren op bouwplaatsen waar de omstandigheden dit toelaten.

Risico van kwaliteitPrincipe van elektrische lift roterende klep: Wanneer de elektrische lift stijgt, is het noodzakelijk om eerst het handvat te draaien om de stekker te draaien tot een positie van ° totdat deze is gesloten,Colombes.Changtan., en dan het transmissiehandwiel om de stekker te verlagen en afdichting te bereiken.

De kwaliteit van het standaardgedeelte moet voldoen aan de producthandleiding en specificaties eisen.

Kettingtype elektrisch hefmechanisme: Met een goed geleidend mechanisme, kan het ervoor zorgen dat het materiaal tijdens verrichting niet kantelt. Gear en rek elektrisch hefmechanisme: nauwkeurige transmissie en hoge kosten.


Colombes.ZaenstadCity in GermanyInformatie over prijsaanpassingNogmaals, wekelijkse inspecties moeten worden uitgevoerd om te controleren of de verbindingsschroeven op verschillende delen van het hefplatform zijn aangedraaid, of er een gebrek aan hydraulische olie is, en of de oliecilinder lekt Het is noodzakelijk om het hefframe, de schaar, de bedrading en de oliecilinder eenmaal per week schoon te maken om stof en vuil die normale werking beïnvloeden te voorkomen.

indexDe eindhoogte van het geleidingsrailframe boven het hoge bevestigingspunt moet voldoen aan de bepalingen van de gebruikershandleiding.

Er is een bepaalde route.

Kettingtype elektrisch hefmechanisme: Met een goed geleidend mechanisme, kan het ervoor zorgen dat het materiaal tijdens verrichting niet kantelt. Gear en rek elektrisch hefmechanisme: nauwkeurige transmissie en hoge kosten.

Colombes.Stel eisen: De lay-out en installatie van alle kabels en bedrading van elektrische liften moet mechanische schade kunnen voorkomen.

Bij het onderhoud van de uiteindelijke elektrische lift, is het belangrijk om uitstekende vaardigheden te cultiveren, goed te zijn in het samenvatten van relevante kwesties, aandacht te besteden aan relevante zaken, en tweemaal het resultaat te bereiken met de helft van de inspanning in het onderhoud van het Jinan-hefkanaal van de aluminiumlegering. Dit zal aanzienlijk helpen de levensduur te verlengen en de werkefficiëntie te verbeteren. De editor herinnert ons eraan dat elke onderhoudsverrichting een basisgarantie is voor veilige productie. Verschillende producten zoals elektrische hydraulische hefkanalen en heffende ladingliften worden ondersteund voor aanpassing, Jaren van productie ervaring, professionele planning directe verkoop van fabrikanten, levering en snelle aankoop.

Ten tweede, voor de vervanging van hydraulische olie op het hefplatform, wordt aanbevolen om het elke drie maanden te vervangen.Als de frequentie van gebruik niet hoog is, kan het eenmaal per jaar worden vervangen. De hydraulische olie moet schoon zijn, en na het veranderen van de hydraulische olie moet het automatisch worden opgetild en verlaagd tot keer om ervoor te zorgen dat de lucht in de oliecilinder volledig wordt geloosd, voldoende ruimte behouden, en ervoor zorgen dat het hefplatform kan worden opgetild tot de nominale hefhoogte.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Colombes.adviserennieuws
Colombes.Laatste nieuws