Colombes.Outdoor hydraulisch hefplatformIndustriële ontwikkeling

 • vrijgavetijd:2024-04-01 15:38:30
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:144
 • Korte omschrijving:

  Colombes.,Met de voortdurende ontwikkeling van de economie, het voldoen aan de behoeften van de samenleving, en het verhogen van d

Artikel inhoud

Met de voortdurende ontwikkeling van de economie, het voldoen aan de behoeften van de samenleving, en het verhogen van de productiviteit, en het frequente gebruik van hoge-hoogte operaties, spelen liften een belangrijke rol in onze hoge-hoogte operaties.

Hydraulische hefplatformproducten zijn verdeeld in gebogen arm hydraulische liften, schaarvorkhydraulische liften, masthydraulische liften en rechte arm hydraulische liften volgens hun werkmodi. Hydraulische lift is een vervangingsproduct van vouwende armlift (hefplatform) en schaarvorklift (hefplatform). Het kan wijd worden gebruikt voor de decoratie en decoratie van stations, dokken, luchthavens, hotels, posten en telecommunicatie, gemeentelijke tuinen, graandeponts, schoonmaakbedrijven, openbare gevels van gebouwen, of de installatie en het onderhoud van energiesystemen. Deze lift heeft de voordelen van lichtgewicht, zelfrijdend lopen, zelfdragende benen, eenvoudige bediening, groot werkgebied, rollende of gemotoriseerde rollenbanen beweegbare flipplaten die gemakkelijk te overlappen zijn met omringende faciliteiten, veiligheidscontactstroken om voetrollen te voorkomen, veiligheidsafdekkingen van het orgaantype, handmatige of gemotoriseerde roterende werkbanken, hydraulische omverwerpende werkbanken, veiligheidssteunstangen om liftvallen te voorkomen, roestvrijstalen veiligheidsnetten, elektrische of hydraulische liften loopkrachtsystemen, en universele balwerkbladen.

Probleem: Het stroomlampje van de lift brandt niet en het heffen werkt niet. Methode: Controleer of het netsnoer correct is aangesloten op het stopcontact; Controleer of de schakelaar van de stroomonderbreker gesloten is en of de schakelaar van de lekbeveiliging is geactiveerd.

Vukovar.Probleem: Het stroomlampje van de lift brandt niet en het heffen werkt niet. Methode: Controleer of het netsnoer correct is aangesloten op het stopcontact; Controleer of de schakelaar van de stroomonderbreker gesloten is en of de schakelaar van de lekbeveiliging is geactiveerd.

De lift heeft een antislip oppervlak. De leuning is duurzaam en duurzaam. Nadat het eindspoor is uitgebreid, kan het grotere goederen huisvesten.

Tijdens de rotatieverrichting van de lift, is het noodzakelijk om de onderarm op een bepaalde hoogte te tillen alvorens de rotatie te starten.De rotatie moet traag zijn, en aandacht moet worden besteed aan of de afstand tussen de schuifarm en het platform aan elk materiaal voldoet aan veiligheidseisen.


Colombes.Outdoor hydraulisch hefplatformIndustriële ontwikkelingBij oververhitting in de motor is het noodzakelijk om deze tijdig te stoppen en na het oplossen van problemen verder te draaien.De motorlagers moeten in goede staat zijn.

De kolom keurt profielen met hoge sterkte goed, met hoge veiligheid en licht algemeen gewicht.

Liften hebben de voordelen van mooie verschijning, kleine grootte, licht gewicht, evenwichtig heffen, veiligheid en betrouwbaarheid, restaurants, stations, luchthavens, theaters, tentoonstellingszalen, en andere plaatsen. Ze zijn een goede veiligheidsmetgezel voor onderhoud, schilderen, decoratie, vervanging van verlichtingsarmaturen, elektrische reiniging en onderhoud, en andere doeleinden. Door hoogwaardige en hoogwaardige gespecialiseerde aluminiumprofielen aan te nemen, heeft het de voordelen van mooi uiterlijk, klein formaat, licht gewicht, evenwichtig tillen, veiligheid en betrouwbaarheid.

Uitstekende kwaliteitOnderdelen zoals kleppen en afdichtingen moeten in een droge en stofvrije verpakking worden geplaatst. Wanneer het onderhoud van hydraulische liften toegang tot het interieur van het platform vereist voor werk, moet het werkoppervlak van de lift stevig worden bevestigd of ondersteund door een kraan of ander materiaal nadat de lift is opgeheven voordat het interieur van het levende platform voor werk wordt betreden. Voordat het onderhoud van de hydraulische lift van de aluminiumlegering begint, moeten de gebruikte gereedschappen worden geteld.Nadat het onderhoud is voltooid, moeten de gereedschappen worden geclassificeerd en georganiseerd, en geteld om te voorkomen dat de gereedschappen die voor onderhoud worden gebruikt binnen de apparatuur worden achtergelaten, vooral in de distributiedoos. Bij het repareren van het hydraulische systeem van de lift is het noodzakelijk om de onderhoudslocatie schoon en stofvrij te houden. Bij het repareren van de bevestigingsschroeven van de lift, is het noodzakelijk om eerst de juiste hoek te drukken. Gebruik bij het vastdraaien van schroeven een momentsleutel om overmatige schade aan de schroeven te voorkomen. Nadat het onderhoud is voltooid en vóór de power on test, is het noodzakelijk om het aantal onderhoudspersoneel te tellen om ervoor te zorgen dat er niemand in de lift is. Dit is zeer noodzakelijk voor het onderhoud van grote vaste hydraulische liften. Na het tellen van het aantal mensen, het inspecteren en repareren van de apparatuur en de onderhoudslocatie, kan de test van de machtsoverdracht alleen worden uitgevoerd. Nadat het liftonderhoud is voltooid, moet het materiaalonderhoudsdossier worden ingevuld, dat de onderhoudsdatum van het materiaal, personeel dat aan het onderhoud deelneemt, onderhoudspunten, merk, model en specificatie van vervangen delen, onderhoudseffect, en of het materiaal nog steeds problemen heeft nadat het onderhoud is voltooid.

De foutdiagnoseapparatuur op de lift kan de operator informeren over mogelijke fouten. Het chassis is hoog en geschikt voor het lopen op ruwe ondergronden. Planning is praktisch, betrouwbaar en gemakkelijk te repareren en te onderhouden. Diesel aangedreven modellen hebben twee wielen, vierwielaandrijving en stuurinrichting. Vrijdraaiapparatuur. Dringend afdalingssysteem. De werkhoogte varieert van meter tot meter, met geavanceerde apparatuur en hoog vermogen.

Voordelen: Als mobiel apparaat voor werkzaamheden op grote hoogte hebben liften hun unieke functies en voordelen. Ze kunnen binnen en buiten worden gebruikt, waardoor ze gemakkelijk en snel zijn. Ze kunnen worden gebruikt in een breed scala van gebieden,Colombes.Elektrisch hydraulisch hefplatform met drie wielen, van bouw tot huishoudelijk graantransport. Liften worden altijd ondersteund door klanten vanwege hun unieke uiterlijk, structuur, duurzaamheid en slijtvastheid.


Colombes.Outdoor hydraulisch hefplatformIndustriële ontwikkelingHydraulische liften spelen niet alleen een belangrijke rol in de productie, bioscopen pensions, enz. Het reinigen van liften, onderhoud en vervanging van verlichtingsarmaturen en debuggen, installatie, onderhoud en onderhoud van apparatuur zijn hier allemaal erg belangrijk.

Welke is beterMethode: Controleer de lengte of diameter van de voedingsleiding Wanneer de draadlengte niet meer dan meter is, mag de draaddiameter niet minder dan m ² zijn; Wanneer de draadlengte niet groter is dan meter, zou de draaddiameter niet minder dan m ² moeten zijn. U kunt proberen de stekker direct op het stopcontact te bevestigen zonder de kabel te verplaatsen.

Tijdens de proeflast, kan een lege ladingstest worden geselecteerd om te controleren of de hef- en dalende snelheden van de lift redelijk zijn of de stabiliteit van het platform voldoet aan de vereisten, of het geluid normaal is en of de nominale hefhoogte kan worden bereikt.Als de testgegevens normaal zijn, kan een tweede proefladingstest worden uitgevoerd; De tweede proeflasttest kan halve belastingstest kiezen met een focus op het verifiëren van de stabiliteit van het platform. Als de schuddenweerstand binnen het toegestane bereik ligt, kan een derde test met volledige belastingstest worden uitgevoerd om te bepalen of alle parameters van het platform normaal zijn onder de nominale belastingsstaat. Als het normaal is, kan de vierde test van de testoverbelasting worden uitgevoerd, en % van de lading kan worden toegevoegd voor de test om te controleren of de instelling van het anti-overbelastingsapparaat van het platform redelijk is. Als de instelling correct is, kan het hefplatform niet stijgen onder overbelasting. Als het kan stijgen, geeft het aan dat de instelling van het overbelastingsapparaat van het hefplatform onredelijk is, en de fabrikant moet worden gevraagd om de instelling opnieuw aan te passen.

Giet de hydraulische olie af en gooi ze weg, draai de verbinding aan, reinig het met perslucht en breng het vervolgens terug naar de olietank en sluit de pijpleiding aan.

Colombes.Nadat de lift is opgeheven, is het noodzakelijk om de onderhoudshandleiding van de lift volledig te bestuderen en een goed werk te doen in gebruik en onderhoud. Bij de detectie van verschillende indicatoren van de lift is het noodzakelijk om de voorschriften te volgen en ervoor te zorgen dat de lift inactief is.

Nadat de lift is opgeheven, is het noodzakelijk om de onderhoudshandleiding van de lift volledig te bestuderen en een goed werk te doen in gebruik en onderhoud. Bij de detectie van verschillende indicatoren van de lift is het noodzakelijk om de voorschriften te volgen en ervoor te zorgen dat de lift inactief is.

De hydraulische lift wordt wijd gebruikt in diverse industriële ondernemingen en productielijnen zoals auto, container,Colombes.Vaste hydraulische druk voor hefplatform, vormproductie, houtverwerking, chemische vulling, enz., om te voldoen aan de hefvereisten van verschillende verrichtingshoogten, en kan worden uitgerust met verschillende tafelvormen (zoals bal, rol, draaitafel sturen, kantelen, telescopen), en met verschillende manieren (gescheiden, koppeling, explosiebestendig), het heeft de kenmerken van stabiel en nauwkeurig heffen,Colombes.Elektrisch hydraulisch hefplatform, frequent starten, grote ladingscapaciteit, enz. Los effectief verschillende opheffen en verlagende moeilijkheden in industriële ondernemingen op en zorg voor soepele productieverrichtingen. Het hydraulische hefplatform gebruikt hoofdzakelijk hydraulische oliedruktransmissie om de heffunctie te bereiken.De mechanische structuur van de scheervork zorgt voor een hoge stabiliteit voor de lift Het brede werkplatform en de hoge draagcapaciteit maken het bereik van de verrichting op grote hoogte groter en geschikt voor meerdere mensen om tegelijkertijd te werken. Het maakt operaties op grote hoogte efficiënter en veiliger.


Colombes.Overige productinformatie
 • Berlin SchoenebergZelfrijdend hydraulisch hefplatformDe anti-tic-energie van de markt is zwak

  Berlin SchoenebergZelfrijdend hydraulisch hefplatformDe anti-tic-energie van de markt is zwak

 • Berlin SchoenebergMobiele hefbrugTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

  Berlin SchoenebergMobiele hefbrugTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

 • BergamoNameHydraulische hefbare mobiele instapbrugDe temperatuur is uit de hand, want welke probleme

  BergamoNameHydraulische hefbare mobiele instapbrugDe temperatuur is uit de hand, want welke probleme

 • Hodmezovasarhely.kgmVerticaal hindernisvrij hefplatformMethode van identificatie

  Hodmezovasarhely.kgmVerticaal hindernisvrij hefplatformMethode van identificatie

 • Oude stad GdanskKleine extra liftenDe productielimiet van het product wordt verlaagd

  Oude stad GdanskKleine extra liftenDe productielimiet van het product wordt verlaagd

 • La Seine sur merMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant

  La Seine sur merMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant

 • Duisburg.Hydraulische cilinder platformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  Duisburg.Hydraulische cilinder platformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

 • Taocheng.Handmatig hydraulisch hefplatformWelk merk presteert goed

  Taocheng.Handmatig hydraulisch hefplatformWelk merk presteert goed

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!