Colombes.Hydraulische vaste instapbrugOnderhoudsstappen

 • vrijgavetijd:2024-03-25 09:51:41
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:163
 • Korte omschrijving:

  Colombes.,Tijdens het afdalen van de instapbrug is het ten strengste verboden voor al het personeel om hellingen te beklimmen en o

Artikel inhoud

Tijdens het afdalen van de instapbrug is het ten strengste verboden voor al het personeel om hellingen te beklimmen en operaties te overbelasten tijdens het gebruik van de instapbrug.

Nogmaals, of de site selectie, put ontwerp en installatie op zijn plaats zijn, evenals of er constructie is zal de levensduur en veiligheid van de vaste hydraulische instapbrug beïnvloeden.

Colombes.Er zijn drie beweegbare planken aan beide zijden van de instelraad, waardoor veiligheid wordt gewaarborgd. De voorkant van de vaste instapbrug verstelplatenbasis is ontworpen om open te zijn die effectief het gevaar kunnen vermijden om uw tenen te verpletteren wanneer de instelraad daalt, waardoor het gemakkelijk en snel is om vuil schoon te maken.

Verhoogde hoogte: Over het algemeen is de verhoogde hoogte van de vaste instapbrug hetzelfde,Colombes.Mobiele hydraulische hefbrug, behalve voor degenen met speciale behoeften.

Vihti.De kenmerken van het brugdek zijn als volgt: de elektrische controleverrichting is uiterst eenvoudig, en het brugdek zal automatisch stijgen door op de knop te drukken; Laat de knop los, stel het bord naar beneden door zijn eigen gewicht, en plaats het losse blad landingsbord op de vrachtwagen te gebruiken.

Onvoldoende inzicht in de bedrijfsomstandigheden van de as. Ervan uitgaande dat u enkele fundamentele principes en de drie elementen die leiden tot succes begrijpt, kunt u ervoor zorgen dat u lange tijd in uitstekende werkvorm bent. Inspectie vóór gebruik van mobiele instapbrug: Controleer of de olie losklep is aangedraaid Gebruik van mobiele instapbrug: Gebruik een handpomp om de instapbrug naar de gewenste positie en hoogte te tillen; Plaats de tongplaat op de doos en verbind de veiligheidsketting met de doos; Plaats het wielmasker in een geschikte positie naast de band; Laat de handmatige olieontladingsklep los om de oliecilinder en de wielen in een natuurlijke staat te maken, waardoor ze in een ontspannen staat zijn; Nadat de bovenstaande voorbereidingen zijn voltooid,Colombes.Hoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrug, kan het laden en lossen beginnen; Voorzorgsmaatregelen voor gebruik: Houd de oliecilinder in een ontspannen staat tijdens gebruik; Zowel elektrisch als handmatig heffen moet de handmatige pompschakelaar uitschakelen.

Of het nu gaat om een vaste instapbrug of een hefbrug (sh) ē Het platform heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het helpen bij het transport van goederen op verschillende niveaus. De hydraulische ladingslift moet in een gesloten booromgeving worden geïnstalleerd, en de werkelijke situatie van de boor bepaalt de specificaties en afmetingen van de uiteindelijke hydraulische ladingslift. Dit omvat de breedte en diepte van de schacht, evenals de omstandigheden van de put en machinekamer. De groene riem trimmende machine draait hoofdzakelijk de hoofd-, zij- en bodemfilms om het trimmen van de bovenkant, de zijkant en het gazon van de groene riem te voltooien. De machine heeft een eenvoudige verschijning, is zeer handig te verplaatsen, is gemakkelijk te bedienen en kan de hoogte vrij aanpassen. Het kan ook de bovenkant, de zijkant en het gazon van de groene riem tegelijkertijd trimmen, waardoor veel mankracht wordt bespaard. Besteed aandacht aan dagelijks onderhoud, dat de duur van het materiaalgebruik kan verhogen en een grotere waarde voor de onderneming kan creëren!


Colombes.Hydraulische vaste instapbrugOnderhoudsstappenTijdens de werking van de machine van de gehuurde mobiele instapbrugplatformfabrikant worden de holle en convexe delen op het oppervlak van de delen ingebed en wrijving met elkaar en het metaalpuin dat eraf valt, wordt gebruikt als schuurmiddel om aan wrijving deel te blijven nemen, waardoor de slijtage van het paringsoppervlak van de delen verder wordt versneld. Daarom is het tijdens de aanloopperiode gemakkelijk om slijtage te veroorzaken aan componenten (vooral het koppeloppervlak), met een snelle slijtage. Als u op dit moment geen aandacht besteedt aan onderhoud en in plaats daarvan overbelast werk verricht, zal het de schade van de lift eerder versnellen.

Er zijn drie beweegbare planken aan beide zijden van de instelraad, waardoor het gemakkelijk en snel is om vuil schoon te maken.

Punt. Het DCQY-type is een met de hand bediend variabel amplitude type waardoor veiligheid wordt gewaarborgd. De voorkant van de vaste instapbrug verstelplatenbasis is ontworpen om open te zijn, dat door een handpomp wordt bediend, dat variabele amplitude op het brugbord kan bereiken zonder de behoefte aan voeding; Wijd gebruikt in mobiele laad- en losplaatsen zonder laad- en losapparatuur en laad- en losplatforms; Het is een veilige, betrouwbare, landbesparende logistieke machine die grote hoogteverschillen oplost.

Hoge waardeAls er kwaliteitsproblemen zijn, zoals producten van merken zoals People, Delixi en Chint, zijn ze allemaal aanvaardbaar.

Om ongevallen te voorkomen die zich tijdens de afdaling kunnen voordoen in de instapbrug. Installeer anti-botsblokken (ook wel bufferbars genoemd) op het platform om schade aan de instapbrug en gebouwen te verminderen. Tijdens het gebruik van de instapbrug, als deze correct wordt gebruikt volgens de instructies en voorschriften, moet regelmatig onderhoud op de instapbrug worden uitgevoerd en moet aandacht worden besteed aan het onderhoud van sommige details, die de veroudering van de instapbrug kunnen vertragen en de levensduur ervan kunnen verlengen. De waarde van de instapbrug aanzienlijk verbeteren.

Controleer en vervang regelmatig de reductorolie van de tractiemachine.


Colombes.Hydraulische vaste instapbrugOnderhoudsstappenOm roesten op de instapbrug te voorkomen, moet u zich voorbereiden op regenbescherming en blootstelling aan regen strikt verbieden.

WerkcursussenBanden: banden met hoge sterkte, plakkerig lijkt of vreemde voorwerpen zoals grind heeft, moet deze tijdig worden vervangen; Controleer op slijtage aan de rollen, middenassen en lagers, oliecilinderpin pin assen en lagers, giek scharnier assen en lagers, enz. Als er slijtage is, repareer of vervang onmiddellijk. Elk deel moet met wat olie afzonderlijk worden gevuld om de levensduur van het lager te verlengen.

Vervolgens is de boarding bridge, met name geschikt voor gebruik in dokken, vrachtplatforms, magazijnen, scheepvaarthavens, en andere plaatsen. Dit verbetert niet alleen de werkefficiëntie, maar zorgt ook voor de veiligheid van operaties (zuò yè), Het is een van de belangrijkste apparatuur in de huidige opslag- en vrachthulpapparatuur. Het volautomatische hefplatform is een multifunctioneel zwaar laden en lossen mechanisch materiaal, dat kan worden onderverdeeld in vast en mobiel, geleiderailtype, vouwarm heffen en gebogen armtype.Vaste types omvatten schaarvork type heffen ladingliften, kettingsliften, laad- en losplatforms,Colombes.Mobiele hydraulische instapbrug, en kan continu op en neer, vooruit, achteruit, en andere verrichtingen in de lucht met slechts één persoon verrichting voltooien. Mobiele hydraulische instapbruggen worden hoofdzakelijk gebruikt in stations, dokken, fabriekspakhuizen, en andere plaatsen met hoog vrachtvolume, maar onhandig voor het maken van vrachtplatforms. De mobiele instapbrug is verdeeld volgens marktvraag, waardoor het flexibel en handig is om te bewegen.Het vervangt het nadeel van vaste instapbruggen die niet kunnen worden verplaatst, verbetert de werkefficiëntie en bespaart arbeid, vooral in ruime gebieden zoals pakhuizen, lege dokgebieden, luchthavens, fabrieken, enz.

Colombes.Hydraulische instapbruggen kunnen de economische en componentkosten tot op zekere hoogte verlagen. Tijdens het toepassen van mechanische apparatuur kunnen soms onverwachte veelvoorkomende fouten optreden, die kunnen leiden tot veiligheidsongevallen. In feite zullen dergelijke apparaten zelf ook worden uitgerust met een bepaalde beveiligingsbescherming.

Het hydraulische systeem van de geproduceerde instapbrug keurt hoogwaardige geïmporteerde merkproducten goed, met uitstekende prestaties, betrouwbare kwaliteit en minimaal onderhoud. De elektronische controleverrichting is uiterst eenvoudig, druk gewoon op de knop, en het instelbord zal automatisch stijgen; Laat de knop los, stel het bord aan om door zijn eigen gewicht te verlagen, en plaats het losse blad landingsbord op de vrachtwagen te gebruiken; Er zijn drie beweegbare platen aan beide zijden van de vaste instapbrugaanpassingsplaat, die het gevaar van het verpletteren van tenen effectief kan vermijden wanneer de instelplaat daalt, waardoor veiligheid wordt gewaarborgd. De voorkant van de basis van de aanpassingsplaat is ontworpen om open te zijn, waardoor het gemakkelijk en snel is om vuil schoon te maken; Het mobiele aandrijfsysteem van de instapbrug maakt gebruik van een grote oliecilinder om de gehele hellende plaat op te tillen. Wanneer deze de toppositie bereikt, begint de kleine oliecilinder te werken en strekt soepel de scharnierplaat uit. De hoogteverstelling platen zijn allemaal gemaakt van Jinan Jigang hoogwaardige hoogtemonsterende stalen platen en profielen, die strak gelast zijn en een lange levensduur hebben. Uniek ontwerp; quot; Werk& quot; Het staalframe kan druk gelijkmatig ondersteunen en de torsie van het frame verminderen, waardoor het steviger en duurzamer is dan andere kanaalstaalstructuren; De unieke& stijl van de instapbrug; quot; Stroomlijn& quot; Het open scharniergewrichtsontwerp verhoogt het lasgebied met meer dan drie keer in vergelijking met andere traditionele buisvormige verbindingen, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd en onderhoud wordt vergemakkelijkt. Bij onderhoud, onderhoud en reiniging is het gebruik van een steunstang ter ondersteuning van de instelplaat veiliger en betrouwbaarder. Na gebruik van de instapbrug, is het belangrijk om te onthouden om deze tijdig in een vaste positie te plaatsen. Plaats het niet toevallig, omdat het bestand is tegen wind en regen. De instapbrug heeft ook een draagvermogen, en verschillende materialen en specificaties van producten hebben verschillende belastingsgrenzen. Tijdens gebruik is het belangrijk om erop te letten dat de laadlimiet niet overschrijdt. Elke mobiele instapbrug is uitgerust met een gebruikershandleiding, trekt u eerst de aardingsverbindingsplaat in past u het steunkader en de verstelbare steunpoten aan die van de grond moeten worden ingetrokken, en gebruikt u een vorkheftruck of ander materiaal om een einde van de aardingsverbindingsplaat naar voren te tillen Onder de actie van het bewegende wiel, kan het naar de gewenste positie worden verplaatst; Pas vóór gebruik het steunframe met een kruk aan om ervoor te zorgen dat het platform van de instapbrug zich in hetzelfde horizontale vlak bevindt als de grond van de wagen, en integreer vervolgens de lipplaat en het rijtuig samen; Maak de vergrendelingsmoeren van elk regelbaar steunbeen los, pas elk regelbaar steunbeen aan de grond aan en pas een lichte kracht toe totdat het in evenwicht is, en laat het regelbare steunbeen nooit de grond verlaten. Hang de haak aan de container of wagen om ervoor te zorgen dat de ketting onder spanning staat. Vermijd relatieve verplaatsing tussen de instapbrug en de vrijlating van het voertuig; Laat de verbindingsplaat van de staartplaat zakken om ervoor te zorgen dat er geen hoogteverschil is tussen de verbindingsplaat en de grond, waardoor een traploze directe instapwerkzaamheid op de as wordt bereikt. Op dit punt is de instapbrug klaar en kan het huiswerk beginnen. Waar moet dus op worden gelet bij het bedienen en gebruiken van hydraulische instapbruggen? Shanghai Niuli editor zei hier dat hij hoopt behulpzaam te zijn voor onze klanten en vrienden.

Activeer de oliepomp, stap op de koppeling van de auto, pas de handrem aan, schakel de versnellingsbak naar neutraal en trek de hendel van de koppeling van de hydraulische oliepomp aan om de hydraulische oliepomp in werkende staat te houden. De prestaties van het apparaat en de originele hydraulische oliepomp moeten gedurende - minuten worden bediend voordat elke actiegreep kan worden bediend. De exploitatie van hooggelegen voertuigen moet worden uitgevoerd door personeel dat een opleiding heeft gevolgd en in het bezit is van exploitatiecertificaten. Operators moeten zich concentreren en miswerking voorkomen en werk na het drinken strikt verbieden. Laat eerst de benen zakken en plaats indien nodig het kussen onder de handpalmen van de benen om ervoor te zorgen dat het voertuig vlak staat.


Colombes.Overige productinformatie
 • Berlin SchoenebergZelfrijdend hydraulisch hefplatformDe anti-tic-energie van de markt is zwak

  Berlin SchoenebergZelfrijdend hydraulisch hefplatformDe anti-tic-energie van de markt is zwak

 • Berlin SchoenebergMobiele hefbrugTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

  Berlin SchoenebergMobiele hefbrugTechnische prestatieanalyse en selectieprincipes

 • BergamoNameHydraulische hefbare mobiele instapbrugDe temperatuur is uit de hand, want welke probleme

  BergamoNameHydraulische hefbare mobiele instapbrugDe temperatuur is uit de hand, want welke probleme

 • Hodmezovasarhely.kgmVerticaal hindernisvrij hefplatformMethode van identificatie

  Hodmezovasarhely.kgmVerticaal hindernisvrij hefplatformMethode van identificatie

 • Oude stad GdanskKleine extra liftenDe productielimiet van het product wordt verlaagd

  Oude stad GdanskKleine extra liftenDe productielimiet van het product wordt verlaagd

 • La Seine sur merMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant

  La Seine sur merMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant

 • Duisburg.Hydraulische cilinder platformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

  Duisburg.Hydraulische cilinder platformHoe de pompefficiëntie te verbeteren?

 • Taocheng.Handmatig hydraulisch hefplatformWelk merk presteert goed

  Taocheng.Handmatig hydraulisch hefplatformWelk merk presteert goed

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!